Aaron Russo In Memoriam

Posted by leewanta on augusti 25, 2010
Okategoriserat

Den 24:e Augusti 2007 avled Aaron Russo, en formidabel frihetskämpe och sanningssökare av vår tid som konsekvent utstrålade den djupaste integritet. Russo var en framgångsrik affärsman inom underhållning och guld-trading och sedemera en libertariansk konstitutionell politisk aktivist. Han blev mest känd i världen för filmerna Ombytta Roller med Eddie Murphy, Rosen med Betty Middler och Wise Guys. Mot slutet av sin karriär skapade han dokumentärfilmen America: From Freedom To Fascism, vilket ifrågasätter den amerikanska inkomskatten, den amerikanska skattemyndigheten IRS, den privata centralbanken Federal Reserve, och hur dess verksamheter relaterar till den amerikanska konstitutionen. En kort tid innan Aaron Russo den 24 Augusti 2007 avled efter en sex års lång kamp mot cancer ställde han upp på en kontroversiell intervju med skjutjärns-journalisten Alex Jones. Budskapet från Russo, bland annat baserat på hans observationer i sitt personliga umgänge med Nicholas Rockefeller, en famlijemedlem i Rockefeller dynastin, varnar för den globala bankelitens planer att kompromettera individens frihet och den rådande världsordningen, samt att sanningen om terrordådet 9/11 2001 är diametralt annorlunda än den officiella bilden.

Vi ärar minnet av Herr Aaron Russo med att upplåta detta utrymme till hans  hågkomst.

Comments are closed.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu