Världsstyre 2025 – Que?

Posted by leewanta on oktober 01, 2010
Okategoriserat

”We shall have world government, whether or not we like it. The question is only whether world government will be achieved by consent or by conquest.” James Warburg, Feb. 17, 1950, till United States Senate Committee on Foreign Relations

Vår blogg nämner ofta prospektet om världsregering, superstat, new world order, en världsvaluta, och de som inte använder sin egen efterforskning på området, efterfrågar mer specifikt i hur man kan se detta utvecklas. Det finns så mycket föregående material så att det skulle fylla ett fallet bibliotek. Men en påminnelse kom ganska nyligen, stämplad av både National Intelligence Council (den överordnade intelligentia organisationen i USA) och European Union’s Institute for Security Studies (EUISS). Rapporten heter ”Global Governance 2025: At A Critical Juncture”.

Fri översättning av inledningen i rapporten;

” NIC och EUISS har förenat sina krafter för att producera denna uppskattning av de långsiktiga prospekten för ramverk av global styrelse.  Denna exercis bygger på erfarenheten av de två institutionerna i att identifiera huvudsakliga trender som formar framtida internationella system.  Sedan mitten av 1990-talet har NIC producerat fyra upplagor av sina banbrytande Global Trends rapport. Den senaste  Global Trends 2025: A Transformed World, publicerades under sena 2008, och noterade att kritiska förändringar låg framför världen, med ett tilltagande gap mellan ökad oordning och allt svagare styrelseskick som breder ut sig. EUISS producerade den första rapporten på EU nivå om faktorerna som affekterade utvecklingen av det internationella systemet i 2006, The New Global Puzzle. What For The World i 2025? Rapporten underströk att ett multipolärt system framkommer och att kunna matcha den nya distributionen av makt med nya regler och institutioner kommer att bli kritiska val för att vidmakthålla internationell fred och stabilitet.”

Svagare styrelseskick? Enkla floskler för att motivera förintelse av självstyre  med andra ord. Den ”fredliga vägen”  som ska motivera världsstyre emanerar bland annat ur FN´s ”Agenda 21″, som tycks undertecknas helt andra intressen än vad den propra ytan låter förmedla, i synnerhet om man tittar på deras fonder och monetära faciliteter.  Ni vet väl vilka som i den djupaste verkligheten drar nytta av tillgångarna som transaktioneras på dessa konton, som t ex IDA och GEF, samt de regionala utvecklingsbankerna? ”Hållbar utveckling” framstår i denna djupare mening bara som ett kodord, en effektiv proxy eufemism för världsstyre – och ett häftigt ekonomiskt sugrör för den internationella superfinansen.

Säpo höjer nu hotnivån för terror i Sverige ett steg, vilket blir ett intressant korrelat för den senaste CIA rapporten om hur ett globalt diktat behövs, för fredens skull…. koordinerades denna stegring av SÄPO med CIA samtidigt, kan man undra? Attans vilken tajming för världsordningsfolket!

I ljuset av detta kan man kan knappt låta bli att posta länken till en ung Jesus-Kristus-transfigurerad David Rothschild; som gråter ut i Köpenhamn över korsfästelsen av en global miljöskatt och världsstyret. Detta är inte direkt Rothschild dynastins modus operandi – att synas – men på grund av skandalerna kring deras operationer i Rothschild AG Zurich under 1990-talet, som ledde till rättegångar innehållande obehagliga påstående om dynastins hårdföra business, ifrån te x bankens förre operative Juerg Heer  ["Jag var del av ett kriminellt system" - Sonntagszeitung, Nov, 1992, samt att Heer säger sig ha ombesörjt en transaktion på 5 miljoner dollar, som sedan användes för att städa undan Roberto Calvi, Banco Brosiano´s styrelseordförande] så började man uppenbarligen titta på att fräscha och lätta upp sin diskreta och hemliga image lite grann.

Världsordningsfolket exploaterar världens oroligheter och instablitet med den ena handen, och tar sedan hand om den med den andra, på ett pyramidalt vis.  Detta spel är dock inget som vi menar tillhör en specifik stat, av  uppenbara skäl, vi menar att det är en agenda som sattes för en mycket lång tid sedan av transnationella intressen, detta ”world governance” är deras gamla vision om att per proxy monopolisera finans och valuta, sedan ägande, genom en världsfederation. Under tiden kommer bloggen att posta mer kring dess historia, så att man kan förstå den projicerade bilden utifrån ett topp>ned perspektiv – som är färre förunnat – i förhållande till ned>upp perspektivet där de flesta bor, och tror att rimliga antaganden, skenbara trevligheter som att bekämpa svält och miljöproblem, slumpen och skumma plötsligheter styr världens processer och utveckling.

Detta erinrar en, lite spontant faktiskt, om ett citat från Juni 1957, ur en intervju med Nikita Chrusjtjov, Kommunistbossen i Sovjet, inför en nations-vid amerikansk televisionspublik. Med lugn visshet yttrade han: ”Jag kan profetera [förutsäga] att Era barnbarn i Amerika kommer att leva under Socialism. Var vänligen icke rädda för detta. Era barnbarn….kommer inte att förstå hur deras förföräldrar inte kunde förstå den progressiva naturen av ett socialistiskt samhälle.”

Comments are closed.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu