Vladimir Von Rompuy Annonserar En Ny ‘Motsatt Majoritetsregel’ För Att Komma Runt Nationellt Veto

Posted by leewanta on oktober 07, 2010
Okategoriserat

Superfinansen trycker på alla tillgängliga blädderläppar, helt enligt tågtabellen, för att föra nationerna ur sitt styre, så att man kan etablera en superstat under finansens effektiva diktat. Obama och Trichet har ålagts att se till att överstatliga skatter införs, nya överstatliga regleringar för att hjälpa dem som planerade finansiella kaoset till att börja med att förinta nationens förstånd, och ta över kontrollen. En vämjelig process av terrorbalans som visar vilka lättstyrda nicke-dockor som säljer ut gränserna av deras uppdrag, och tar instruktioner från särskilda intressen.

Senast bland NWO pupporna att vädra sina totalitära drömmar är trojanen Herman ”cheapside” Von Rompuy som vill ha en ny mekanism att forcera sanktioner emot medlemsstater som lånar för mycket. Jaha…allright…det är trots allt bara tre, fyra medlemsländer som för tillfället möter EU´s skuld och underskottsregler. Det som uppvisar NWO flaggan är den alarmerande mekanism som Mr Rumpnisse avser att använda:

”Whenever possible, decision-making rules on sanctions should be more automatic and based on a reverse majority rule, implying a Commission proposal is adopted unless rejected by the Council.”

Reverse majority rule? Motsatt majoritetsregel? Är det någon annan som har genomlidit texten till Lissabonfördraget och kan uppvisa en sådan procedur? Den som hittar någon i Bryssel (Lilla Moskva) som har hört talas om att denna regel existerar kan ju alltid kontakta väljarkåren för vidare korrekturläsning.

Så här kommer en innovation som skulle skifta bort makt från nationernas säten till Kommisionen, och vilket påvisar en frågeställning av större implikationer, men som samtidigt saknar laglig bas.

Är det helt enkelt så att EU - åter igen – hittar på nya regler allt eftersom vädret ändras?

Comments are closed.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu