En October Surprise: Terror Hysteri I Amerikansk Valploj

Posted by leewanta on oktober 05, 2010
Okategoriserat

Tiden uppvisar en cynisk stunt att skrämma arga Amerikaner till att placera deras förtroende hos regeringen igen.

Etablissemangets media ger full eskortservice till annonseringarna från Amerikanska och Europeiska myndigheter som säger att flygplats lobbys är måltavlor för terror-attacker i vad som ser ut som en återanvänd skrattretande incident från 2007, där två sinnessjuka individer satte eld på en jeep utanför Glasgow flygplats, en icke-händelse som myndigheter reste till skyarna i en lokal hysteri, i paritet med rådande.

Är detta en aspekt av den väntade October Surprise som nu har anlänt? En cynisk ploj för att skrämma människor till att lita till sina regeringar, genom att vifta över hela världen med finansmännens favorit spöke, den bästa fiende pengar kan köpa?

“Bland de möjliga målen i de misstänkta Europeiska terror objekten ingår okontrollerade områden på minst fem större Europeiska flyplatser”, sade polismyndighetens officiella talesman til ABC News. Myndigheter tror att terror team förbereder sig för att installera en kommando liknande attack innehållande små enheter och små eldvapen modellerat efter Mumbai attacken för två år sedan.” ABC News

Endast en imbecill går på det plågsamt genomskinliga skvalet. Konstanta referenser till Mumbai attacken, transport hubbar, flygplats lobbys och andra ”mjuka mål” chatter tillhandahåller en hyfsat klar indikation till vem som ligger bakom denna psykologisk räd för att ta kontroll över folkmedvetandet genom hot, på det vis vi har sett den senaste veckan.

Det framgick sedermera, mer eller mindre tydligt, att en av de som låg bakom planeringen av Mumbai massakern var CIA agenten David Headly, vilket påbjuder att konstanta referenser till just denna attack framstår som ett direkt hot. Under 60, 70 och 80-talen spelade CIA en nyckelroll i Operation Gladio, ett program bestående av false flag terror attacker på mjuka mål, som var utformade för att demonisera politisk opposition och att ”tvinga folket att vända sig till staten för att efterfråga bättre säkerhet”, enligt vittnesbörd från Gladio agenten Vincenzo Vinciguerra.

År 2000, fann en utredning av Italienska Senaten att 1980´s bombning av tåg i Bologna, vilket tog livet av 85 människor, utfördes av ”män inom Italienska statliga institutioner…men kopplade till strukturer hos USA´s intelligentia”.

Trenden är envis och sager att med detta försök att ”tvinga folket att vända sig till staten för att efterfråga bättre säkerhet”, så avser sittande amerikansk regering att bromsa upp oppositionella krafter, som t ex Rand Paul och Tea Party Rörelsen, vars kampanjer går ut på att vända sig bort från staten och åter stifta makten hos individen. Att manipulera opinion genom terror fungerade för Republikanerna 2004, men inte lika väl för Demokraterna 2010 om de tror att detta hot blir en avgörande faktor till deras fördel.

Hotet av flygplats lobbys är ännu en avslöjande propaganda list. Senaste detta skedde var sommaren 2007, när två amatörer med mentala utmaningar, som kallades för ”Krazy Klown Jihadiis” av bomb experter, satte av eld på bensin utanför Glasgow flygplats i ett patetiskt försök att iscensätta en terror attack.

Trots att folk som förre ScotlandYard detektiven John O’Connor beskrev attacken som ”hopplös”, ”inkompetent”, ”skrattretande” emedan andra kallade den för ”slapstick idioti”, reagerade massmedia som de gör nu, genom att ge företräde till Terror Anden så fort han åkallas. Det är mer intressant att notera vilka övriga regimer i världen som dansar efter den enfaldiga ormtjusaren och underhåller hysterin, som om de låg på alla fyra och bad om mera, för att de skulle vara så lobotomerat informerade är helt enkelt svårt att tro.

Vi ska inte glömma att media och regeringar har misskrediterats om och om igen för deras korrupta medverkan att propagera nonsens till terror varningar, utformade för att manipulera politik, val och att skrämma publikum till slavläge. Homeland Security chefen Tom Ridge medgav att DHS skulle använda fejkade terror varningar en kort tid innan val för att influera utkomsten under Bush eran, och vi kan bara konstatera att Obama administrationen upprepar trenden.

Att det är troligare att Du dör idag av jordnötsallergi än en terror attack publiceras inte lika vidlyftigt dramtiserat.

Ohio Universitetets John Mueller konkluderar i en rapport, A False Sense Of Security, ”All uppmärksamhet till trots, orsakar terrorism ganska lite skada och troligheten att någon individ blir ett offer för den är på de flesta ställen mikroskopisk”.

Men det blodlösa sensationalist media, som numer bara tas på allvar av folket som bor under trappan,  de hederbefriade myndigheter som opportunt hakar på propagandan, och de saliverande experter som plågar rummet med profitabla anti-terror verksamheter, hörsammar behovet att föda monstret och exploaterar varje form av värdighet och reson, tills ingen återstår.

Terrorism kan bara vara effektiv om dessa relativt mindre våldsdåd ges orimliga proportioner i uppmärksamhet och stämning, och  blåses upp artificiellt till den nivå att det faktiskt påverkar val och beteenden, när frihet har ersatts av rädsla och hotbilder.

Eftersom detta är själva definitionen av terrorism, så kan dessa bedrövliga postulat bara bekräfta att terroristerna redan har vunnit och att deras seger säkrades med entusiasm från regeringar och media

“Auktoriteter har upptäckt en dramatisk ökning av online chatter bland jihad anhängares websajter förra veckan, i vad experter tror kan vara andra terrorister som går samman i förväntan om terror attack planer i Europa och hoppas engagera sig i framtida komplotter”, rapporterar ABC News.

Tack, nu kan vi faktiskt diskvalificera världens säkerhetstjänster en masse med hjälp av denna helt absurda nonsens propå om hotbilder, ty de som inte själva är aktiva terrorister är alltså tappade bakom flötet, eller i maskopi med agendan. Vem som helst kan logga in på nätet och skriva vad som helst, och en sådan exercis har nu satt världen i förhöjd beredskap. Noterat.

Påföljande FBI´s räder mot anti-krigs aktivister förra veckan, är det tydligt att Obama administrationen nu ser deras motståndare i både de på vänstern som övergav Obama efter hans fortsätta och upptrappade Bush krig, och de på högern som har svurit att motstå den oupphörliga marschen av etatism. Troligtvis motsvarar detta 70-80 procent av de politiskt aktiva Amerikaner som nu kallas för ”inrikes terrorister” av deras egen regering. Minns att Department Of Defense, DOD, såg på lagliga former av protest som en ”terrorism på låg nivå”. Som vi har sett från MIAC rapporten, spionfallet i Pennsylvania, och en drös med andra på senare år, så har den federala regeringen definierat nästan vilket material som helst som är regimkritiskt som ”terrorist propaganda”.

Konservativa som har avfärdat stats-sponsrad terror som en uppfinning av uttråkade människor bör snarast göra en snabb koll av historien, med alla dess Northwoods, Gladios, 9/11 etc eftersom signalerna antyder att Obama regimen är lika kapabel som någon annan att iscensätta ”false-flag”attacker och använda det för sina egna och transnationella intressens skull, precis som Bill Clinton exloaterade den FBI regisserade OKC bombningen på 90-talet.

Det var bara två månader sedan som Clintons förre rådgivare, Robert Shapiro, skrev i Financial Times, att det enda som kunde rädda Obama´s försvagade grepp om makten var en terror attack på nivå av Oklaholma City eller 9/11.

Medan terror varningarna må vara förstulna, låt oss dock icke föranleda någon att tro att någon av rang i denna regim, eller vad som nu finns kvar av den, inte skulle vara beredda att ta till desperata åtgärder för att neutralisera sin egen inkompetens och vanmakt. Bara så att Terroristen får ett erkännande där den bäst behövs.

I övrigt skriver vi: noterat.

Comments are closed.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu